O nouă ediție Sibiu Football Days, o nouă reușită pentru fotbalul juvenil sibian. 4 trofee pentru echipele sibiene

0
163
dsc_1229Duminică s-a încheiat o nouă ediție a Sibiu Football Days, competiție organizată pe orașul de pe Cibin de Fotbal Club Interstar. Participanții s-au bucurat de trei zile frumoase, excelente chiar pentru fotbal. La final, între premiați n-au lipsit echipele sibiene. FC Hermannstadt și-a adjudecat titlul la categoria 2006 în timp ce formațiile clubului Interstar au obținut un ”aur” la categoria 2007 și două locuri trei la cat. 2008 și 2009.
Organizatorii s-au declarat mulțumiți de amploarea competiției și au ținut să mulțumească tuturor celor prezenți: ”Timp de trei zile, de vineri până duminică, Sibiul a fost gazda fotbalului juvenil. Peste 400 de copii, înscriși la patru categorii de vârstă, s-au luptat și au apărat culorile echipelor și ale cluburilor pe care le-au reprezentat la evenimentul sportiv cofinanțat de Primăria Sibiu și Consiliul Local Sibiu.
Astfel, Sibiu Football Days 2016 trage cortina dupa 96 de meciuri disputate pe Stadionul Municipal, terenul Mecanica și Balon Magnolia și 4150 de minute de fotbal spectacol oferit de jucătorii veniți din întreaga țară sau chiar din străinătate. Prezența unei echipe din străinătate, respectiv DIO’30 Druten din Olanda, a reprezentat o premieră pentru Sibiu Football Days.”
Sursa: SbSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here